top of page
  • Foto van schrijverElwin Boes

Secure File Transfer

Elk bedrijf heeft er al mee te maken, belangrijke bestanden die soms best gevoelige informatie bevatten. Of bestanden die te groot zijn om via de mail te versturen. Dan gebruikt iedereen als snel diensten als Wetransfer of Dropbox… maar weet u wat er met de data gebeurd? Waar de servers van die diensten staan en worden de bestanden echt gewist? En niet onbelangrijk, bent u GDPR of AVG proof hiermee?


Stel u wilt;

· Veilig bestanden per email verzenden én ontvangen zonder teveel moeite hoeven doen.

· Liever niet in de cloud

· Bestanden versleuteld verzonden en opgeslagen worden

· Zelf controle hebben over de data.


Dan hebben wij voor u de perfecte oplossing met FileCap. Bestanden versturen via de cloud is handig, maar niet zonder veiligheidsrisico’s. ITkeuze levert en installeert FileCap als betaalbare en meest optimale oplossing! FileCap biedt maximale veiligheid en optimaal gebruiksgemak in één! Daarom versturen of ontvangen wereldwijd al meer dan 100.000 tevreden gebruikers grote en/of gevoelige bestanden met behulp van FileCap. Door gebruikers ervan te verzekeren dat bestanden alleen voor de gewenste ontvangers beschikbaar zijn, ondersteunt FileCap bovendien de wetgeving betreffende de Algemene Verordening Gegevensbescherming / General Data Protection Regulation (AVG/GDPR)


E-mail Encryptie.

FileCap maakt het mogelijk om naast de bijlagen ook uw e-mail bericht veilig versleuteld te verzenden en te ontvangen. Ook privacy- en organisatiegevoelige e-mailberichten zijn dan alleen in te zien door degene voor wie het bericht bedoeld is. Aan het einde van uw versleutelde e-mail correspondentie kunt u deze zelfs in een PDF document opslaan. U ervaart e-mail encryptie met hetzelfde gebruiksgemak als u gewend bent met de secure file-transfer-opties. Via het FileCap gebruikersportaal of bijvoorbeeld met de handige integratiemogelijkheden in uw Microsoft Outlook.


Maximale beveiliging

FileCap bij ITkeuze maakt gebruik van de modernste encryptie technologie om u ervan te verzekeren dat de opslag en de overdracht van bestanden veilig plaatsvindt.


Gebruiksvriendelijk

FileCap is ontwikkeld met de gebruiker in gedachten. Het product wordt hierdoor ervaren als de meest gebruiksvriendelijke in zijn soort.


Windows, Apple en Mobile Devices

Filecap bij ITkeuze is te gebruiken of diverse operating systemen zoals; Windows, Outlook plugins, Apple computers, Mac plug-in, iPad en iPhone app.


ITkeuze hosting

De FileCap server wordt niet gehost in een public cloud, zoals bij vele andere clouddiensten, maar op onze eigen beveiligde omgeving. Door deze lokale opslag behoudt u zélf de controle over de bestanden die verzonden of ontvangen worden. En verzekeren wij dat de data niet verkocht of gedeeld word met derden.


Bijlagen versturen via de Outlook plugin


FileCap kan worden geïntegreerd in Microsoft Outlook en biedt verschillende mogelijkheden.


Binnen deze plugin is dit bijvoorbeeld het eenvoudig versturen van (grote) bijlagen.

Na de installatie van deze plugin kunt u uw e-mails blijven verzenden zoals u gewend bent. U voegt uw bijlagen toe zoals u dit altijd al doet, maar nu zonder rekening te houden met de grootte van de bijlagen.

U verstuurt uw e-mail en de plugin voor Outlook regelt de rest.


Uitnodiging versturen via de Outlook plugin

U wilt dat iemand u op een veilige manier een belangrijk of groot bestand toestuurt? Met FileCap voor Outlook kunt u iemand hiervoor heel eenvoudig uitnodigen.

Wanneer u of uw gebruikers in Microsoft Outlook een e-mail maken, kan er in de plugin voor gekozen worden om een uitnodiging te versturen.

FileCap plaatst dan een unieke link in deze e-mail waarmee de ontvanger snel en simpel bestanden voor u kan uploaden via uw eigen FileCap portal.

Zodra dit proces geslaagd is, krijgt u hiervan een melding en kunt u veilig de bestanden ophalen.


Huisstijl

Wij personaliseren de FileCap portal door het toevoegen van een eigen huisstijl, logo of achtergronden.

Zo kunt u FileCap bij ITkeuze bijvoorbeeld inrichten als ‘ontvangstportaal’, waar klanten bestanden kunnen uploaden.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page