top of page
  • Foto van schrijverElwin Boes

IT, je bedrijf en het Corona-virus - Wat je moet weten


Het Corona-virus heeft grote impact op ons allemaal, zowel zakelijk als in ons privéleven. In deze tijden van economische onzekerheid, willen we je laten weten dat we bij ITkeuze betrokken zijn bij jou en je bedrijf.


Met ITkeuze gaat alles goed

ITkeuze is flexibel en dat geeft ons de mogelijkheid te werken waar we willen. Inmiddels werkt er een aantal medewerkers vanuit huis.

We willen je graag laten weten dat dit niet betekent dat we het nu rustig aan gaan doen. We werken nog harder om jou te kunnen ondersteunen. Met onze systemen en technologie zorgen we ervoor dat jij geen omkijken naar je IT hoeft te hebben. Wij helpen vanaf afstand je medewerkers ook met hun thuis werkplek, of dat nu een prive laptop/pc is of telefoon. Heb je hulp nodig? We staan voor je klaar via support@itkeuze.nl of natuurlijk ons telefoonnummer. De afgelopen dagen zien wij dat er weinig verschil zit in het aantal ingelogde medewerkers. Wel zien we duidelijk dat er veel mensen vanuit huis werken. Dit is goed om te zien! Wij zijn blij dat onze systemen hiervoor veel flexibiliteit geven. Als jouw vertrouwde IT leverancier, willen we graag wat advies voor je bedrijf met je delen: Werk samen door middel van Microsoft Teams Microsoft teams is een samenwerking tool waarmee je kan chatten documenten kan delen maar ook vergadersessies kan houden. Dit kan op je mobiel maar ook in je werkplek omgeving. Als je hulp hierbij nodig hebt neem gerust contact met ons op. Wij hebben de afgelopen dagen meerdere klanten hiermee geholpen. Verbind thuiswerkers met de kantoor telefonie Als je op dit moment telefonie van ons afneemt is het mogelijk om op je mobiel via een app verbonden te zijn met de telefooncentrale. Dit geeft je de mogelijkheid om intern gebeld te worden, maar ook telefoontjes naar kantoor aan te nemen en door te zetten. Wil je dat? Neem dan even contact met ons op. Wij hopen dat met je deze mail, vertrouwen hebt dat je in deze bijzondere tijd een beroep op ons kunt doen en wensen je heel veel sterkte.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page