Webhosting en Domeinen

Als cloud dienstverlener mag je website hosting en domeinregistratie niet vergeten. Voor onze klanten willen wij een full service dienstverlener kunnen zijn. Vandaar dat wij voor onze klanten vaak ook hun website en domeinen mogen hosten en beheren. 

Bij al onze hostingpakketten krijgt u uiteraard de service waar ITkeuze trots op is. Tevens profiteert u van onze zeer snelle servers die verbonden zijn via 10
gigabit internetverbindingen in één van de modernste datacenters van Nederland.

Onze standaard pakketten zijn opgezet om voor een zeer scherpe prijs hostingpakketten aan te kunnen bieden, die alle mogelijkheden hebben voor dynamische websites met normaal dataverkeer. Deze pakketten zijn uiterst geschikt voor het midden- en kleinbedrijf. Bovendien maken de standaard pakketten gebruik van alle voordelen die ons moderne datacenter te bieden heeft, zoals beveiliging, aansluiting en monitoring. Wilt u scripting gebruiken of wilt u gebruik maken van een database, dan heeft u minimaal een standaard pakket nodig.

Hoe werkt het

U vult in ons bestelformulier uw domeinnaam in hier kunt u kiezen voor een verhuizing of een nieuw domein.

Vervolgens kiest u een pakket dat bij u pas. Hierover kunnen wij altijd advies geven. U vult hierna uw gegevens in en wij zorgen dat alles klaar staat voor gebruik.