top of page

Full-service hosting

Bent u op zoek naar een bedrijf dat aan full-service hosting doet voor de website van uw bedrijf? ITkeuze in Rotterdam staat voor u gereed. Als cloud-dienstverlener hebben wij uiteraard ook de nodige kennis van website hosting en domeinregistratie. Voor onze klanten willen wij een full-service-dienstverlener zijn. Vandaar dat wij voor onze klanten vaak ook hun website en domeinen mogen hosten en beheren.

Met onze full-service hosting hoeft u zich over niets nog zorgen te maken

Wij willen onze klanten niet alleen een kwalitatieve online werkplek geven, maar ook een even kwalitatieve website. Een goede website hebben is immers van groot belang om potentiële klanten aan te trekken. Vandaar kunt u bij ons ook terecht voor full-service hosting, naast uiteraard onze cloud-oplossingen. Bij al onze hostingpakketten krijgt u uiteraard de service en ondersteuning waar wij trots op zijn. Tevens profiteert u van onze zeer snelle servers die verbonden zijn via 10 gigabit-internetverbindingen in één van de modernste datacenters van Nederland.

Ontdek onze voordelige standaardpakketten

Onze standaardpakketten zijn opgezet om voor een zeer scherpe prijs hostingpakketten aan te kunnen bieden, die alle mogelijkheden hebben voor dynamische websites met normaal dataverkeer. Deze pakketten zijn uiterst geschikt voor het midden- en kleinbedrijf. Bovendien maken de standaardpakketten van onze full-service hosting gebruik van alle voordelen die ons moderne datacenter te bieden heeft, zoals beveiliging, aansluiting en monitoring. Wilt u scripting gebruiken of wilt u gebruik maken van een database, dan heeft u minimaal een standaardpakket nodig.
 

Wij helpen u met al uw online diensten

Dankzij onze full-service hosting krijgt uw bedrijf meer online verkeer en komen nieuwe potentiële klanten uw bedrijf op het spoor. Dit is bijzonder gunstig voor de omzet van uw bedrijf. Wij helpen uw bedrijf ook graag om verder te groeien van binnenuit. Met onze moderne werkplek kunnen uw medewerkers efficiënter en productiever werken. Dit is namelijk een werkplek op maat van de individuele werknemer. Een werkplek in de cloud heeft ook als voordeel dat werknemers waar dan ook en wanneer dan ook kunnen werken. Zo wordt thuiswerken bijvoorbeeld heel wat gemakkelijker.

Maak het uzelf gemakkelijk met onze full-service hosting

Wilt u gebruik maken van onze full-service hosting? Ga dan naar ons bestelformulier en vul uw domeinnaam in. U kunt hier kiezen voor een verhuizing of een nieuw domein. Vervolgens kiest u een pakket dat bij u past. Hierover kunnen wij altijd advies geven. U vult hierna uw gegevens in en wij zorgen dat alles klaar staat voor gebruik. Heeft u nog vragen? Stel ze dan via het contactformulier onderaan de pagina, via info@itkeuze.nl of via 0854014190.

bottom of page