top of page

WERKPLEK IN DE CLOUD

Wilt u met uw bedrijf omschakelen naar een werkplek in de cloud? ITkeuze in Rotterdam helpt u graag verder. Wij hebben al meer dan 100 bedrijven begeleid bij de stap naar een online werkplek Onze werkplek in de cloud is gebaseerd op Windows en Office en heeft vele voordelen. Lees snel verder om ze te ontdekken!

Onze werkplek in de cloud is bijzonder gebruiksvriendelijk

Onze online werkplek is zeer gebruiksvriendelijk. Het werkt zoals u van een Windows-omgeving gewend bent. Om gebruik te maken van werkplek in de cloud hoeft u dus geen ICT-professional te zijn. Ons supportteam biedt bovendien 24/7 ondersteuning. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de werkplek op maat is van uw bedrijf.

Bij ons bent u altijd up-to-date

Wanneer u gebruik maakt van onze cloud-oplossing, hoeft u zich geen zorgen meer te maken om nieuwe releases en updates. Wij zorgen dat het besturingssysteem en de software altijd up-to-date is. Door dagelijks meerdere online back-ups te maken van uw bestanden zorgen wij dat uw belangrijke data behouden blijft.

Met deze werkplek in de cloud is uw data veilig

Privacy en cybercrime is een actueel en belangrijk onderwerp. Uw data staat in onze Nederlandse datacenters en is beschermd tegen opvragen door buitenlandse overheden. De beveiliging van onze cloud is bovendien zeer streng. U kunt erop vertrouwen dat u met onze werkplek in de cloud veilig en betrouwbaar werkt. Met onze Service Level Agreement (SLA) leggen wij deze belofte vast.

Onze online werkplek is volledig betrouwbaar

Onze servers in Nederland zijn volledig redundant uitgevoerd met 99,98% uptime. Dit betekent dat u bij actuele storing of uitval gewoon door kunt blijven werken. Wij hebben geen “single point of failures”. Uw werkplek in de cloud is 7 dagen per week voor u beschikbaar. Onze moderne werkplek is zeer betrouwbaar, zoals het hoort!

Schakel over naar onze werkplek in de cloud

Heeft u interesse in onze werkplek in de cloud? Neem dan snel contact met ons op. We leggen dan een afspraak vast om onze samenwerking te bespreken. U bereikt ons via info@itkeuze.nl of via 0854014190. Of maak gebruik van ons handige contactformulier onderaan deze pagina.

bottom of page