WERKPLEK IN DE CLOUD

Werkplek in de cloud is gebaseerd op Windows en Office. 

GEBRUIKSVRIENDELIJK

ITkeuze Werkplek in de cloud is zeer gebruiksvriendelijk. Het werkt zoals u van een Windows-omgeving gewend bent. Om gebruik te maken van werkplek in de cloud hoeft u dus geen ICT-professional te zijn. Het ITkeuze supportteam biedt bovendien 24/7 ondersteuning.

 

ALTIJD UP-TO-DATE

Geen zorgen meer om nieuwe releases en updates. ITkeuze zorgt dat het besturingssysteem en de software altijd up-to-date is. Door dagelijks meerdere back-ups te maken van uw online bestanden zorgen wij dat uw belangrijke data behouden blijft.

VEILIG

Privacy en cybercrime is een actueel en belangrijk onderwerp. Uw data staat in onze Nederlandse datacenters en is beschermd tegen opvragen door buitenlandse overheden. U kunt erop vertrouwen dat u met Werkplek in de cloud veilig en betrouwbaar kunt werken. Met onze Service Level Agreement (SLA) leggen wij deze belofte vast.

BETROUWBAAR

Onze servers in Nederland zijn volledig redundant uitgevoerd met 99,98% uptime. Dit betekent dat u bij storing of uitval gewoon door kunt blijven werken. ITkeuze heeft geen “single point of failures’. Uw werkplek in de cloud is 7 dagen per week voor u beschikbaar. Betrouwbaar, zoals het hoort!