top of page

Microsoft 365

Productievere medewerkers

Office-365-office-apps.png

De nieuwste versie van Office, waar je ook werkt. Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, je vertrouwde Office-programma’s zijn altijd binnen handbereik. Met de Office-apps kan je vanaf je pc, Mac of mobiel gegevens maken en bewerken en deze in realtime met anderen delen. Je mag Office installeren op 5 apparaten en je hebt altijd de beschikking over de laatste versie.

Geavanceerde beveiliging

Beveiliging, compliance en privacy zijn ingebouwd in Office 365 om de beveiliging van je bedrijfsgegevens te garanderen. Office 365 voldoet aan belangrijke wereldwijde normen, zoals HIPAAFISMA en ISO 27001. Je kan eenvoudig aan complexe wettelijke bepalingen voldoen en tegelijkertijd de volledige controle houden over je gevoelige gegevens.

Slimmer samenwerken

Office-365-collaboration-apps.png

Efficiënt e-mailen, samenwerken en vergaderen. Met Office 365 heb je overal toegang tot je zakelijke e-mail en agenda, functies voor het delen van bestanden met Onedrive en Sharepoint en online vergaderen met Skype. Microsoft Teams laat je efficient en in een beveiligde omgeving samenwerken met collega’s, klanten en leveranciers.

Business Apps

Aan Office 365 worden continu diensten toegevoegd die speciaal zijn ontwikkeld voor (MKB) bedrijven. Zoals Microsoft Planner voor licht projectmanagement, Outlook Contact Manager voor licht CRM, Staffhub voor personeelsplanning en To-Do voor het managen van je todo’s.

bottom of page