top of page

De nieuwe werkplek

De moderne werkplek

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een moderne, gepersonaliseerde werkplek? ITkeuze in Rotterdam is dé ideale partner voor een werkplek op maat. Wij zorgen voor een online werkplek aangepast aan uw bedrijf en uw medewerkers, zodat iedereen zijn werk optimaal kan uitvoeren. Ontdek snel alle voordelen van een moderne werkplek!
 

Zo ziet de moderne werkplek eruit

​De werkplek van ITkeuze is een compleet gepersonaliseerde werkplek. Het is een werkplek waar iedere werknemer mee aan de slag wil. Daar zorgen onze medewerkers immers voor. Zij weten als geen ander hoe ze medewerkers enthousiast moeten maken over deze nieuwe set van tools. We besteden daar minstens zoveel tijd aan als aan het bouwen van de moderne werkplek. Adoptie is daarom een standaard onderdeel van onze online werkplek! Met onze werkplek bent u als organisatie én als gebruiker ontzorgd van A tot Z, voor een vaste transparante prijs per medewerker per maand. Met een werkplek in de cloud heeft uw organisatie een snelle oplossing om thuiswerken, via bijvoorbeeld Microsoft Teams, beter te faciliteren en zo productiviteitsverlies te voorkomen.

 

De beste moderne werkplek

Uiteraard bieden we met onze cloud-oplossing een moderne werkplek die technisch excellent is. We zien dat echter als een randvoorwaarde, en niet als uniek. Wat onze oplossingen bijzonder maakt is de focus op het optimaal bedienen van de gebruiker van de gepersonaliseerde werkplek en het ontzorgen van de organisatie. Daarom is adoptie bij ons inbegrepen in het maandbedrag. Daarnaast is snelheid ontzettend belangrijk. Met de onze werkplek op maat helpen wij u supersnel aan de slag. Dat is wel zo makkelijk als u snel uw medewerkers wilt uitrusten met thuiswerkplekken die ondersteuning bieden voor (samen)werken op afstand.

 

 

 

 

 

Wat mag u verwachten van een gepersonaliseerde werkplek?

Wij bieden u een compleet pakket om u snel aan de slag te helpen en te houden met uw moderne werkplek. Deze gepersonaliseerde werkplek:

  • zorgt ervoor dat uw medewerkers veilig kunnen samenwerken op afstand met Microsoft Teams

  • is speciaal ontwikkeld om supersnel live te gaan

  • biedt ondersteuning aan gebruikers die dat nodig hebben

  • heeft een vaste, transparante prijs per maand

  • is superveilig

  • is volledig gebaseerd op de nieuwste Microsoft technologie

  • wordt steeds geüpdatet en raakt dus nooit verouderd.

Een transparante prijs per gebruiker per maand

Een transparante prijs is wel zo prettig. Daarom maken we hier geen geheim van. De prijs van een gepersonaliseerde werkplek delen we op in twee onderdelen. Enerzijds is er een prijs per gebruiker per maand, anderzijds een eenmalige projectprijs. Deze is afhankelijk van de grootte van uw organisatie.

Kies voor een gepersonaliseerde werkplek

Wilt u als bedrijf werken met zo’n moderne werkplek? Neem contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina. Laat ons iets weten via info@itkeuze.be of via 0854014190. Vragen of opmerkingen zijn ook steeds welkom. Wij helpen u graag aan de ideale gepersonaliseerde werkplek!

moderne werkplek.png

Ontdek alle voordelen

1 login voor alles
Elke werknemer krijgt 1 login om al zijn applicaties en documenten mee te openen. Wel zo gemakkelijk.

Beheer van mobiele apparaten
Wij zorgen ervoor dat elke werknemer, met zijn eigen apparaat of die van werk, kan werken en veilig bij zijn applicaties en documenten kan.

Beveiligde toegang
Beheer de toegang van medewerkers tot werkplekken, bestanden en applicaties en zorg ervoor dat je geen data verliest bij vertrek of ongewenst kopiëren.

Volledig geïntegreerd
Wij zorgen ervoor dat al je bestaande processen en afspraken perfect geïntegreerd worden.

Super schaalbaar
Je betaalt alleen voor het precieze aantal gebruikers dat er is, zonder langetermijncontracten.

24/7 ondersteuning
Ons team van experts staat altijd voor je klaar, ongeacht je vraag of probleem.

bottom of page