top of page

Oplossing op maat

Full-service hosting

Altijd bereikbaar

Cloud met strenge beveiliging

Veilige cloud omgeving

Wilt u voor uw bedrijf een cloud met zeer sterke beveiliging? ITkeuze in Rotterdam zorgt voor een veilige werkplek in de cloud. Uw data en bestanden zijn bij ons volledig veilig. Meer dan 100 bedrijven gingen u reeds voor en zijn tevreden met hun overstap. Ontdek ook zelf de voordelen van de cloud!

Bent u op zoek naar een it-oplossing op maat?

Bij onze cloud bent u zeker van een goede beveiliging

Een online werkplek heeft veel voordelen. Wanneer u kiest voor een cloud-werkplek, bereikt u de bestanden van uw bedrijf altijd en overal.. Wij zorgen er ook voor dat u een zeer gepersonaliseerde werkplek heeft die aan de noden van de individuele werknemer voldoet. Het is dus een ideale oplossing voor wie op zoek is naar software op maat. Hoe weet u of uw gegevens veilig zijn in een cloud? Wij zorgen voor een zeer strenge beveiliging van uw werkplek in de cloud, zodat niemand bij uw gegevens kan, behalve de mensen uit uw bedrijf. Er worden ook dagelijks online back-ups gemaakt. Zo gaan uw bestanden niet verloren. Kortom, u hoeft zich geen zorgen te maken over de beveiliging van onze cloud. Wilt u graag bestanden beveiligd verzenden? Gebruik dan onze handige uploadfunctie.

Kies voor volledige zekerheid met beveiliging

Wilt u zeker zijn van goede beveiliging bij uw cloud? Kies dan voor onze werkplek en profiteer van de hoge kwaliteit. Laat ons iets weten via het contactformulier onderaan de pagina. Wij zijn ook bereikbaar via info@itkeuze.be of via 0854014190. Bent u nog niet overtuigd? Wij doen ook aan full-service hosting, en dit ook met zeer goede beveiliging.

Overal ter wereld bereikbaar
bottom of page