top of page

Wie zijn wij

ITkeuze is een Cloud Solutions Provider van zakelijke applicaties in de Cloud op laptop, tablet en mobiel. 


Een ervaren team van specialisten bouwt en beheert al meer dan 10 jaar lang complexe omgevingen. Onze klanten werken waar en wanneer zij willen via ons beschermd netwerk.

 

Wij zijn gevestigd in de omgeving Rotterdam, met ons datacenter om de hoek. Ons datacenter bevindt zich in de voormalige Van Nellefabriek die sinds juni 2014 behoort tot UNESCO werelderfgoed. 

U zo snel mogelijk echt helpen is diep geworteld bij ITkeuze. Het is voor ons belangrijk dat als u contact met ons heeft u ook zo snel mogelijk weer verder kan. Onze klanten bevestigen dat en daar zijn wij trots op.

MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

ITkeuze vindt het belangrijk om een duurzame omgeving te creëren en te onderhouden voor mens en planeet. Zo is (lokale) maatschappelijke betrokkenheid een van de terreinen waarop ITkeuze haar steentje bijdraagt. Dit gebeurt op een zeer relevante wijze.

Stichting ANDERS

 

 

 

 

Wij als ITkeuze zijn enthousiast partner van Stichting ANDERS.

Door ons partnerschap met ANDERS zijn we met onze dienstverlening en talent benaderbaar voor een lokale nood.

Als bedrijf willen we ons graag inzetten voor kwetsbare situaties in de directe samenleving. Het partnerschap helpt ons om heel concreet een Maatschappelijk Betrokken Onderneming te zijn en waar mogelijk een verschil te maken.

 

Kijk op de website van ANDERS voor meer informatie over de stichting en het werk:

www.stichtinganders.nl

bottom of page