Webhosting

Bij al onze hostingpakketten krijgt u uiteraard de ongeëvenaarde service waar ITkeuze trots op is. Tevens profiteert u van onze zeer snelle servers die verbonden zijn via 10
gigabit internetverbindingen in één van de modernste datacenters van Nederland.

Onze standaard pakketten zijn opgezet om voor een zeer scherpe prijs hostingpakketten aan te kunnen bieden, die alle mogelijkheden hebben voor dynamische websites met normaal dataverkeer. Deze pakketten zijn uiterst geschikt voor het midden- en kleinbedrijf. Bovendien maken de standaard pakketten gebruik van alle voordelen die ons moderne datacenter te bieden heeft, zoals beveiliging, aansluiting en monitoring. Wilt u scripting gebruiken of wilt u gebruik maken van een database, dan heeft u minimaal een standaard pakket nodig.

Onze maatwerk hosting is opgezet om een zo hoog mogelijk niveau van betrouwbaarheid te bieden met uitsluitend klasse A producten. Maakt uw website gebruik van bedrijfskritische applicaties of wilt u de garantie van een zo groot mogelijke uptime, dan kunt u het beste voor een Business pakket kiezen. De Business servers maken gebruik van snelle SAS harde schijven (15.000 rpm) in een RAID5/6 configuratie. Daarnaast passen wij ook "cached-SSD" toe: zo geniet u van snelle lees- en schrijfsnelheid en heeft u een grote opslagruimte. Hierdoor kan er bij uitval van een harde schijf gewoon doorgedraaid worden en kan de defecte harde schijf vervangen worden zonder de server stil te leggen. De servers zijn tevens uitgevoerd met dubbele ventilatoren en voedingen.