Uw Online Werkplek

Wij geloven dat ICT een gemeengoed is, net als stroom uit de muur of het 4G netwerk om ons heen. Wij staan voor continuïteit, met onze Online Werkplek is overal kunnen werken een feit, maar hoef je daarnaast ook nooit meer zorgen te maken over het vervangen van een server of de snelheid daarvan. Wij vinden dat jij als organisatie je hoort te focussen op jouw corebusiness. Simpelweg, jij doet waar jij goed in bent en wij doen waar wij goed in zijn.

Een Online Werkplek met Telefonie (VOIP)

VoIP, ook wel bekend als Hosted Telefonie, is een compleet communicatiemiddel waarvoor geen grote investering nodig is. Het is juist zeer schaalbaar en beweegt mee met de veranderingen binnen en buiten de organisatie. VoIP is de telefooncentrale die aansluit bij de toekomst als onderdeel van een totale communicatie-oplossing in de cloud. Het biedt transparantie in de kosten door een vast tarief per maand, hierdoor kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Verbinding

Flexibiliteit op het gebied van werken is inmiddels een wettelijk recht. Altijd en overal ter wereld aan de slag kunnen geeft ons meer rust en ruimte om de dingen te kunnen doen die wij willen in ons leven. Niet voor niks hebben software giganten pakkende one-liners zoals: ‘Work is not a place!’.

Mobiliteit

Mensen werken niet meer alleen op kantoor en op hun computer. Steeds vaker word er vanuit huis en andere locaties buiten kantoor gewerkt. Ook het aantal devices waar men op werkt is in de afgelopen jaren sterk gegroeid. Om de bedrijfsgegevens toch veilig te houden is het zaak om dit in goede banen te leiden. Hiervoor bieden wij Mobility oplossingen zoals Mobile Device Management (MDM), Mobile Application Management (MAM) en een follow me data oplossing om veilig bestanden te benaderen en te delen.

Al verkrijgbaar vanaf € 47,- per maand

Heeft u hier interesse in neem dan contact (085 401 41 90 ) met ons op en wij voeren, indien gewenst, een gratis scan uit op uw omgeving om te bepalen of dit voor uw bedrijf realiseerbaar is!