ITkeuze Backup

Voorkom dataverlies door brand, diefstal, defecte hardware of per ongeluk verwijderde gegevens. ITkeuze Backup verzorgt volautomatisch het veiligstellen van uw bedrijfsdata op beschermde locaties.
 
De Online Backup zorgt voor een volautomatische beveiligde backup en restore-mogelijkheid van uw data op een externe beveiligde locatie. In het geval van calamiteiten zoals brand, inbraak, etc. kunt u eenvoudig en snel weer over uw belangrijke documenten en gegevens beschikken. Online Backup maakt gebruik van het internet. U hoeft dus geen tape unit, USB Disk of DVD brander aan te sluiten. Geen onhandig gewissel met tapes meer, nooit meer uw backup vergeten of ’s avonds nog terug moeten om de vergeten tapes op te halen. Gemak dient de mens in dit geval, en het kan u een hoop ellende besparen!
 
Backup terugzetten
 
Een backup terugzetten is eenvoudig. U logt in op uw beveiligde backupmanager via het internet, selecteert het bestand dat u wilt herstellen en de hardware waar u het bestand wilt terugzetten. De software regelt de rest en u kunt weer aan het werk.
 
Features
- Exchange plugin
- SQL plugin
- Webbased beheerclient
- E-mail notificaties bij niet-gelukte backups
 
ITkeuze backup slaat uw gegevens buiten de deur op. De methode is 100% veilig en bovendien helemaal geautomatiseerd. Met onze software kan eenvoudig een selectie gemaakt worden van de gegevens die veilig gesteld moeten worden. Het terughalen gaat net zo eenvoudig. Een zeer handige manier van backuppen dus. Uw backup kan 90 dagen bewaard worden zodat u een document of e-mail van 90 dagen geleden terug kunt halen.
2GB
€ 9,95
Per Maand
10GB
€ 19,95
Per Maand
20GB
€ 29,95
Per Maand
50GB
€ 75,00
Per Maand
100GB
€ 125,00
Per Maand